30 de maig 2017

ESPECTACLES DE TEATRE FEDAC 2017

ESPECTACLES DE TEATRE FEDAC 2017
16 DE JUNY 2017
TEATRE JESUS MARIA JOSEP (c/San Sebastià, 55)
Els horaris no són exactes i poden variar una mica depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle

16:30 - NO ÉS CULPA NOSTRA (3er 4rt primària)
Un grup de nens estrangers viu amagat a un soterrani abandonat de la ciutat. Entre ells s’organitzen per tal que no es quedin sense menjar ni sense un mínim de recursos. L’aparició d’una nena desconeguda en plena nit és el punt de partida d’aquesta petita història de refugiats.

17:00 - HAURÀ D’ESPERAR UNS 10 MINUTS (5è primària)
En una terminal d’autobusos de línia les hores passen sense que passi cap autocar. Els viatgers s’acumulen, la cua s’allarga i la tensió va en augment ¿Fins a quin punt les persones són capaces d’organitzar-se per trobar solucions?

18:00 - ELS CULPABLES (6è primària 1er ESO)
Cinc adolescents van a parar en una sala per culpa d’una aplicació de mòbil però cap d’ells sap que hi fa allà. Un cop dins, la porta es tanca i no poden sortir ¿És moment de jugar?

19:00 - PERSEGUINT LA LLIUNA (2on ESO)
Per tornar un deute el Rubèn ha tingut l’absurda idea de reunir en una casa de muntanya els seus antics companys d’institut, tres anys després que es deixessin de veure. El temps ha passat, les coses han canviat i tots venen unicament pels diners.

20:00 - PREGUNTA-LI A LA MAMA  (4rt ESO)

Filles, mares i pares formen un microcosmos d’incomunicació entre la tendresa i la histèria. Quan et poses a la pell de cadascú, els entens a tots, els estimes a tots i els odies a tots.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada